Me olemme HKA

Hämeen Kiinteistöautomaatio tarjoaa ratkaisuja ja palveluja kiinteistöautomaatioon, talotekniikkahuoltoihin ja ylläpitoon. Autamme pitämään huolta kiinteistöjen toimivuudesta, energiatehokkuudesta ja käyttömukavuudesta. Palvelumme kattavat koko kiinteistön elinkaaren aina uudisrakentamisesta korjausrakentamiseen ja modernisointiin.

Yrityksemme

Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy (HKA) on Lahdessa vuonna 2004 perustettu kiinteistöautomaatioon, ilmastointijärjestelmiin ja talotekniikkahuoltoihin erikoistunut yritys ja pääurakoitsija.

Palvelemme talo- ja kiinteistöyhtiöitä sekä yrityksiä pääosin Lahdessa ja Päijät-Hämeessä. Urakoimme joustavasti myös Uudellamaalla ja Etelä-Suomen alueella. Tyypillisiä työkohteitamme ovat taloyhtiöt, julkisen sektorin kiinteistöt sekä liike- ja teollisuuskiinteistöt. Meillä on kokonaisurakoinnista kattavat referenssit.

Olemme RAU-pätevöitynyt yritys eli asennamme ja ylläpidämme rakennusautomaatiojärjestelmiä, jotka täyttävät vaaditut RAU-urakoitsijakriteerit. Palvelumme kattavat koko prosessin, jolloin asiakkaittemme ei tarvitse etsiä erikseen tekijöitä sähkö-, putki- ja ilmanvaihdon asennuksiin. Meillä on monia pitkäaikaisia asiakkaita, joiden kohteissa hoidamme huollot, järjestelmien ylläpidon sekä kiinteistöjen olosuhdevalvonnan sopimuksen mukaan.

Olemme paikan päällä oikeaan aikaan ja suoritamme tilatut työt markkinoiden laadukkaimmilla tuotteilla sekä sovitulla laajuudella ja hinnalla. Kun työt ovat osaltamme tehty, varmistamme asiakkaamme tyytyväisyyden työmme laatuun. Emme katoa jäljettömiin, vaan asiakkaamme tavoittavat meidät helposti uudestaan.


Tarinamme

Yrityksemme juuret ovat Lahdessa. Jari Niemelä perusti Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy:n 1.9.2004, jonka liikeidea oli kiinteistöautomaation huolto ja ylläpito. Vuosien myötä yrityksen palvelut laajentuivat myös erilaisiin ilmastointitöihin sekä automaatiourakointiin. Vuoden 2015 syksystä lähtien Jarmo Ahonen ollut mukana kehittämässä liiketoimintaa. Kaksikolla on yhteensä yli 60 vuoden kokemus kiinteistöautomaatiosta ja sähköisestä talotekniikasta. Lahtelaisen automaatiotalon kehittäminen jatkuu uusiutuvan asiakaskunnan tarpeisiin. Tulevaisuuden kiinteistöt ovat huippuvarusteltuja ja automatisoituja kokonaisuuksia, joissa tekniselle erikoisosaamisellemme on yhä enemmän tarvetta.


Toimintapamme

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista palvelua ja laadukkaita tuotteita.

Teemme minkä lupaamme, ja usein vähän enemmänkin!

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja koulutettua. Varmistamme asentajien ja huoltohenkilöstön osaamisen muuttuvassa työympäristössä jatkuvalla koulutuksella.

Henkilökuntamme on voimavara, josta haluamme pitää huolta. Olemme tietoisesti pyrkineet parantamaan henkilökuntamme viihtyvyyttä ja hyvinvointia resurssiemme mukaan.

  • Avoin ja luottamuksellinen suhde asiakkaisiin
  • Jatkuva kehityksen ja markkinoiden seuranta
  • Ympäristöarvojen huomioiminen toiminnassamme
  • Käytössämme edistykselliset ja laadukkaat tuotteet
  • Joustavat toimitukset